Yeşil Alan Müjdesi

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mahallelerde belediye adına kayıtlı sosyal donatı alanları ile ilgili olarak çalışma başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2012 13:18
Yeşil Alan Müjdesi

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mahallelerde belediye adına kayıtlı sosyal donatı alanları ile ilgili olarak çalışma başlattı. Küçük arsalar, oturma alanları ve ağaçlarla donatılarak park şekline getirilecek.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer birimlerin ortak çalışma yaparak sosyal donatı alanı olarak ellerinde bulunan küçük arsaların yeşil alanlara çevrileceğini söyledi. İlk etapta 10’a yakın yerde bulunan arsaların değerlendirileceğini ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu çalışmaların Keçeci ve Doğancı Mahallelerinden başlatılacağını duyurdu.

Birkaç aydan bu yana konu ile ilgili olarak çalışmaların yapıldığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 10 yer için projelerin çizildiğini, çalışmaların tamamlandığını ve uygulama aşamasına geçildiğini ifade etti.

Çalışmaları yeni yıla kadar belediyenin kendi imkânlarıyla tamamlayacağını belirten Başkan Günaydın, “Diğer çalışmalarımız da aynı hızla devam edecek. Mevcut potansiyel gücümüzü kullanarak park çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarımız Keçeci ve Doğancı Mahallelerinde bulunan köşe parsellerimizle başlayacak. Diğer sosyal donatı alanlarımızı da kendi atölyelerimizde yapacağımız imalatlarımızla park haline getireceğiz. Park alanlarımızda oturma alanları bulunacak ve ıhlamur ağaçlarıyla donatacağız. Şimdiden yapacak olduğumuz yeni park alanlarımız halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde yatırımcı daire müdürleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2013 yılı ağaçlandırma programının da belirlendiğini aktardı. Buna göre ağaç dikim sezonunda 100 fidan dikiminin hedeflendiği belirtilirken, ağırlıklı olarak ıhlamur fidanlarının yer alacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum