Yeşil Alanların Artırılmasını İstediler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı çerçevesinde Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederken, Azra ve Murat isimli öğrenciler bir süreliğine koltuğa otur

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2014 10:23
Yeşil Alanların Artırılmasını İstediler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı çerçevesinde Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederken, Azra ve Murat isimli öğrenciler bir süreliğine koltuğa oturarak, şehrin daha iyi noktada olması için istedikleri talepleri dile getirdiler.

Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu Okul Müdürü Ertan Güneş, Öğretmen İrfan Güven, Okul Aile Birliği Başkanı Yrd. Doç. Dr Mehmet Polat ve birinci sınıf öğrencisi Azra Güven ile 3.sınıf öğrencisi Murat Eren Polat, Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın koltuğunu ilk olarak Murat Eren Polat’a bıraktı. Başkan Polat, şehirde yeşil alanların daha da arttırılması için çalışmalar yapılmasını isterken, oyun alanlarının çoğaltılması, okullara basketbol ve voleybol sahalarının yapılmasını talep etti. Polat ayrıca 15 günde bir okul bahçelerinin temizlenmesini isterken, okullarının çok amaçlı salonlarında bulunan koltukların da yenilenmesi gerektiğini belirtti.

Daha sonra Başkanlık koltuğuna oturan Azra Güven de, sokaktaki kedi ve köpekler için hayvan barınağı yapılmasını isterken, parkların çimlerinin biçilmesi taleplerini dile getirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da, çocuk başkanların taleplerini not alırken gereken çalışmaların yapılacağını iletti. Günaydın, “Küçük başkanlarımız net mesajlar vermişlerdir” derken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının Türk Milleti’ne kutlu olması dileklerini iletti. Günaydın, böyle bir bayramın Dünyada benzerinin bulunmadığını belirterek, “Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği bu bayramın Dünya’da bir benzeri yok. Yarının büyükleri olacak çocuklarımız şimdiden bu koltuklara da oturarak görev hissiyatı kazanmaları ve kendilerine hedefler belirliyorlar. Bu koltuklara oturmaları da ayrı bir anlam ve mesajdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Türk Milleti’ne kutlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.