Yeşil – Pembeliler Topbaşı Yaptı

Yeşil – Pembeliler Topbaşı Yaptı

Yayınlanma:
Yeşil – Pembeliler Topbaşı Yaptı

24 Eylül’de başlayacak BAL ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Isparta Davrazspor’da Teknik Direktör Gökhan Çelebi tarafından futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Yeşil – Pembeliler, Özel İdare Sahasında topbaşı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladılar. 

 

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Bölgesel Amatör Liglerde 2017 – 2018 Futbol Sezonu 23 – 24 Eylül 2017 tarihlerinde başlayacak. 

Liglerin başlamasına kısa bir süre kala, Isparta Davrazspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – Pembeli futbolculara Kurban Bayramı nedeniyle 3 gün izin verilmişti. Söz konusu izin, önceki gün sona erdi ve futbolcular saat 18.00’de İl Özel İdare Sahasında bir araya gelerek topbaşı yaptılar. 

HAZIRLIK MAÇINDA 

GÖZ DOLDURDU 

Bilindiği gibi; Isparta Davrazspor, Kurban Bayramı öncesi geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Isparta Atatürk Stadyumunda Süper Lig ekiplerinde Alanyaspor’un U – 21 takımıyla bir hazırlık maçı yapmış ve sahadan 4 – 1 galip ayrılmıştı. Yeşil – Pembeliler bu maçtan sonra iki gün daha çalışarak Arefe günü itibariyle bayram iznine çıktılar ve Yeşil – Pembelilerde Teknik Direktör Gökhan Çelebi’nin öğrencilerine verdiği 3 günlük bayram izni sona erdi. 

ÇELEBİ; “SEZONA GALİBİYETLE 

BAŞLAMAK İSTİYORUZ” 

Önceki gün akşamüzeri saat 18.00’de kendi tesisleri yanındaki İl Özel İdare Yerleşkesi içerisinde yer alan Futbol Sahasında toplanan Yeşil – Pembeli takım izin sonrası ilk çalışmasını yaptı. Kısa bir ısınma antrenmanın ardından yarın ve Perşembe gününü çift antrenmanla geçirecek olan Isparta Davrazspor, haftanın kalanında tempoyu artıracak ve günde bir antrenman gerçekleştirecek. Yeşil – Pembelilerde eksik bulunmuyor. 

Sezonun ilk maçı olup ve deplasmanda oynanacak olan Kepez Belediyespor maçından galibiyet isteyen Teknik Direktör Gökhan Çelebi; “Yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Kepez Belediyespor maçına çok iyi hazırlanıp deplasmanda da sezonun ilk galibiyetini almak istiyoruz. Ligdeki hedefimizi gerçekleştirmek için çabalayacağız, doğru şeyleri yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

ISPARTA DAVRAZSPOR’A TAKVİYE 

Öte yandan, Isparta Davrazspor’da eksikliği en çok hissedilen orta sahaya transfer yapıldı. Geçen sezon Erbağspor'da oynayan Hüseyin Durmuş, Isparta Davrazspor ailesine katıldı. Başkan Mustafa Özaydın, Hüseyin Durmuş için; “Isparta'ya gelmiş-geçmiş en iyi orta saha oyuncusunu aldık” açıklamasında bulundu. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.