Yeşil Sahanın Sultanların gol şov: 13-0

Isparta 32 Gençlikspor, özel maçta karşılaştığı Yeni Burdurspor’u 13-0 mağlup etti. Pembe-yeşillilerin golleri: Melahat Çayır (4), Fadime Özdemir (4), Ayşenur Gencer (2), Cansel Yılmaz (2) ve Gamze Sunar’dan geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2017 13:29
Yeşil Sahanın Sultanların gol şov: 13-0

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Isparta 32 Gençlikspor, Yeni Burdurspor Bayan Takımı ile oynadığı özel maçı 13-0 kazandı. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maç dostluk içerisinde geçti. İlk maçta da olduğu gibi Isparta 32 Gençliksporlu Bayan Takımı yine farka gitti. Pembe-yeşillilerin golleri: Melahat Çayır (4), Fadime Özdemir (4), Ayşenur Gençer (2), Cansel Yılmaz (2) ve Gamze Sunar’dan geldi. Antrenör Oğuz Yalçın öğrencileri, aynı başarıyı lig müsabakalarında da göstermek istiyor.

Bu arada Isparta 32 Gençlikspor Kulüp Başkanı Kuddusi Karataş, Kadınlar 3. Ligi’nde 2. Yılı olduklarını belirterek, “Kadromuzun büyük bir kısmı Ispartalı sporcularımızdan oluşuyor. Takviyelerimizle gücümüzü güç kattık. Lige kadar hazır hale geleceğiz. Özel maç için Isparta’ya gelen Burdurspor’a ve Antrenörü Yusuf Ali Çelik’e teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Öte yandan Ispartalı olan Burdur’a bayan takımı kuran Yusuf Ali Çelik’li Burdurspor ise ilk kez bu yıl Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum