Yeşil Sahanın Sultanlarına Kardeş Takım Geliyor

Yeşil Sahanın Sultanlarına Kardeş Takım Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2017 10:27
Yeşil Sahanın Sultanlarına Kardeş Takım Geliyor

DEMOKRAT GAZETESİ SPOR SERVİSİNİN HABERİ

TFF kadınlar 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Isparta 32 Gençlik ve Spor’un kardeş takımı olan Ankara Fomget Gençlik Spor Kulübü Isparta forması ile mücadele edecek.

Isparta 32 Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Kuddusi Karataş “ Gurubumuzda bulunan Ankara Fomget Takımı 3.ligte idi ve aynı zamanda kardeş kulüptük bu takım şampiyon oldu. Hem de ligin rekorunu kırarak şampiyon oldu. Fomget takımının hocası beni arayarak Isparta Fomget Spor olarak maçlarda oynamak istediklerini, Isparta’nın adını 2. Lig’de bir bayan futbol takımı ile temsil etmek istediklerini söylediler. Yönetimdeki arkadaşlarımla görüştüm. Bütün yönetimdeki arkadaşlarımız bu konuyu olumlu gördüler. İyi ve güzel olacağını düşünüyorlar. Bu teklifi kabul ettiğimiz takdirde hem 3.Lig’de hem de 2. Lig’de Isparta’yı temsil eden 2 tane bayan futbol takımız olacak. Fomget Sporda 25 tane Milli Takımda oynayan futbolcu bulunmakta. 6 tane futbolcusu devamlı ilk 11 içerisinde yer alan futbolcular. Böyle güzel bir takım komple bize Isparta’ya gelmek istiyor. Isparta’yı bayan futbol takımı olarak 2. Lig’de temsil etmek istiyorlar. Tabi ki Isparta’daki sporseverler taraftarlarda bizleri destekler ise Isparta’ya bu takımı kazandırmak istiyorum. Isparta’yı en güzel yerlere taşımak istiyorum. İsmini en güzel yerlerde duyurmak istiyorum. Ama sporseverleri de arkamda destekçi olarak bekliyorum” dedi.

Fomget Gençlik ve Spor Kulübü 2016-2017 sezonu gurup müsabakalarını şampiyon olarak bitirdi. Başkent ekibi Amasya’da oynanan play off final karşılaşmasında Giresun Sanayspor’u 7-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Fomgetspor gurupta oynamış olduğu 23 karşılaşmada 22 galibiyet 1 beraberlik alarak ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Rakip filelere 266 gol atan Fomgetspor, kalesinde 5 gol gördü. Fomgetspor Teknik Direktörü Baki Çiftçi “ Fomget 15-16 yıldır ligde mücadele ediyoruz. Küme düşmeyi de yaşadık Şampiyonluğu da yaşadık. Kızlarımlar çok zorlu mücadeler vererek bir sezonu mutlu bir şekilde kapatmanın hazzını mutluğunu yaşıyorum. Genç ekibimizle güçlü takımların olduğu ligde ipi göğüslememiz ayrı bir keyif. Bir çok kızımızı milli takımlara göndermek bizim için onur ve büyük bir başarı. Türkiye Liglerinin en çok gol atan (266) takımı ve en az gol yiyen (6) takımı olma başarısını da göstermiş olduk. İnşallah bu başarıyı 2. Lig’de tekrarlayacağız. Isparta’yı çok sevdik özelliklede Kuddusi Başkanımı bizlere her zaman destek oldu her konuda bizlerde Ispartalı Sporseverler bizlere destek oldukları sürece Isparta forması ile mücadele etmeye her zaman hazır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.