Yetenek Avcıları Beğeni Topladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaştan vatandaşı spora teşvik etmek amacıyla organize edilen ve tüm Türkiye'ye gezen Yetenek avcıları Isparta’ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2013 09:11
Yetenek Avcıları Beğeni Topladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaştan vatandaşı spora teşvik etmek amacıyla organize edilen ve tüm Türkiye'ye gezen Yetenek avcıları Isparta’ya geldi. Farklı dallarda yeteneklerini sergileyen sporcular, büyük beğeni topladı.



Gençlik ve Spor Bakanlığının her türlü spor branşını spor severlere tanıtmak amacıyla düzenlendiği 'Yetenek Avcıları' etkinliği önceki gün Isparta'da yapıldı.Gençlik Zafer Bayramı Spor Şölenleri projesi kapsamında düzenlenen etkinlik Hükümet meydanında gerçekleşti.
Etkinlikte ilk olarak capoeira ve Uzakdoğu sporu gösterileri sunuldu. Müzik, dans, dövüş ve akrobisi gösterilerinin de sahne olduğu etkinlikte, Isparta'nın milli sporcuları da yeteneklerini sergilediler.Etkinliğe katılan öğrenciler, kurulan stantlarda spor becerilerini denediler.



Projedeki amacın her yaştan vatandaşı spora teşvik etmek olduğunu açıklayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Fatma Uçarlar, çocukların ve gençlerin spora yönelmeleri için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğinisöyledi.





Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.