Yeter ki Küme Düşmesin

Ispartaspor eski Teknik Direktörü Tarık Söyleyici'nin, "Ispartaspor yeter ki düşmesin alacaklarımızla ilgili bir talebimiz yok" açıklamasının ardından güzel gelişmeler yaşanmaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2011 14:57
Yeter ki Küme Düşmesin

Ispartaspor eski Teknik Direktörü Tarık Söyleyici'nin, "Ispartaspor yeter ki düşmesin. Alacaklarımızla ilgili bir talebimiz yok" açıklamasının ardından güzel gelişmeler yaşanmaya başladı.

Teknik heyetler ve bazı eski futbolcular tek tek alacaklarını öteleyerek takımın kurtulması için mücadele etmek istediklerini bildiriyorlar.

Özellikle eski futbolculardan Veysi Öz'ün futbolcuları ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiği, eski Kulüp Başkanı Remzi Erdoğan ve gazetecilerde tek tek oyuncuları arayarak Ispartaspor'a yardımcı olmalarını istiyorlar.

Hatta kurtuluş mücadelesinde eski futbolcular Ispartaspor'a gelerek takımlarını ligde bırakmayı dahi düşündükleri öğrenildi. Bu gelişmelerle ilgili ayrıntılar netleştiktçe kamuoyuyla paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum