YGS Birincilerine Çeyrek Altın

Isparta Valisi Memduh Oğuz Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Isparta birincisi olan öğrencileri ödüllendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2011 10:11
YGS Birincilerine Çeyrek Altın

Isparta Valisi Memduh Oğuz Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Isparta birincisi olan öğrencileri ödüllendirdi.

Dereceye giren öğrenciler ve okul yöneticilerini makamında kabul eden Vali Oğuz, öğrencilerin başarıları ile Isparta'nın adını Türkiye'de duyurduklarını söyledi.

Ygs'de 5 birincilik elde edilmesinin küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu ifade eden Vali Oğuz, "Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizi, idarecilerimizi kutluyoruz. Çocuklarımızın bu başarısı Isparta'nın bir zenginliğidir. Elde edilen başarılar bizleri gururlandırmaktadır" dedi.

Özel Altınbaşak Koleji Müdürü Vahit Çiftçi de, Ygs'deki genel başarı oranının yüzde 100 olduğunu belirterek, 4 yıldır öğrencilerinin Isparta birincisi olduklarını söyledi.

Ygs'de üç puan türünde Isparta birincisi olan Burak Akın ise, okulundan memnun olduğunu, Üniversite tercihinin ise tıp fakültesi olacağını kaydetti.

Okul Aile Birliği Başkanı Âdem Demiralay da, Altınbaşak Koleji'nin eğitimde bir marka olduğunu belirterek, öğrencilerin iyi birer Üniversite kazanarak, hem Isparta'yı hem de Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirtti.

Vali Oğuz, Ygs'de 5 ayrı puan türünde Isparta birinci olan öğrencileri çeyrek altınla ödüllendirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.