YGS’deki Başarı Hepimizi Sevindirdi

Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Gürses yönetimi ile birlikte Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
YGS’deki Başarı Hepimizi Sevindirdi

Desteklerinden dolayı Vali Oğuz’a teşekkürlerini bildiren Gürses, ‘İlim Şehri Isparta’ projesinin Isparta’yı marka şehir yapma yolunda önemli bir aşama olduğunu kaydederek, projeye destek verdiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Memduh Oğuz ise,
emekliliğin sadece sözde olduğunu belirterek, polis emeklilerinin hala görevdeymiş gibi huzur ve güvenliğin sağlanmasında, sosyal çalışmalarda görev üstlendiklerini söyledi.

Polis Emeklileri Derneği’nin ‘İlim Şehri Isparta’ projesine vermiş oldukları destekten dolayı memnun olduğunu belirten Vali Oğuz; “Siz bir sivil toplum örgütü olarak hassasiyetinizi göstererek Isparta’yı marka şehir yapacak olan ‘İlim Şehri Isparta’ projesine sahip çıktınız. Yani, Isparta’ya sahip çıktınız.

Bizim amacımız; bir farkındalığı meydana getirerek Isparta’yı yavaş yavaş kendi misyonuna uygun hale getirmektir. Sayın Başbakanımızın söylemiş olduğu; ‘2023 vizyonu gereği şehirler bir hayal kursun ve o hayale doğru yürüsün’ diye bir anlatımı var. Bizde Isparta için ilim şehri hedefini koyduk ve çok şükür epeyce de mesafe aldığımıza inanıyorum” dedi.

Isparta’nın YGS’deki başarısının büyük bir memnuniyet yarattığını ifade eden Vali Oğuz; “Sizler aracılığıyla paylaşalım. Benim geldiğim 2010 yılında Isparta YGS’de ilk 20’de bile değildi. 2011 yılında ilk 10’a girdik, dediler ki bu bir tesadüftür. 2012 yılında 7. olduk ve şimdi 2013 yılında ilk 5’de yer aldık.

Eğitimin üç ayağı var; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz var. Ama birde yönetimde var. Biz buna gönül verdik, yani bu bir tesadüf değil. Bizim hedefimiz birinciliktir, biz ilim şehriyiz çünkü.
İnşallah hep birlikte Isparta’yı marka şehri, ilim şehri yapacağız ve dünya Türkiye’ye bakacak, Türkiye’de Isparta’ya bakacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum