Yıkım İttifakı’na Isparta Geçit Vermeyecek!

Yıkım İttifakı’na Isparta Geçit Vermeyecek!

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2018 18:03
Yıkım İttifakı’na Isparta Geçit Vermeyecek!

Isparta’ya 16 yılda 11 katrilyonluk yatırım yapıldığını anlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıkım ittifakı olarak adlandırdığı muhalefet adaylarını Isparta’ya davet ederek Şehir Hastanesi’ni görmelerini istedi. 

Ispartalılarla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 16 yılda Isparta’ya önemli eserler kazandırdıklarını kaydederek “Isparta yaptığımız yatırımlarım toplam tutarı 11 katrilyon. Birileri laf üretiyor biz iş üretiyoruz. Farkımız bu. Eğitimde bin 107 yeni derslik kazandırdık Isparta ya. Bir üniversite şehri olan Isparta’ya barınma ihtiyacını karşılamak için 7 bin kişilik yurt yaptık. Üniversiteyi Isparta’ya biz getirdik.  Bu yıl 4 bin kişilik yurt daha açacağız. Bunlara 3 bin 500 kişilik kapasite daha ekleyeceğiz.

14 ay önce açılan şehir hastanemiz 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunuyor. Buralara fırsat verirseniz Şehir Hastanelerini de satarlar. Böyle bir şey yapmaya kalkarsalar bunlara haddini bildirirsiniz değil mi? Bizim muhalefet Şehir Hastanelerinde de şikayet ediyor. Onlara tavsiyem Bay Kemal’in SSK Genel Müdürü olduğu zamanki durumu incelemeleri. Gelsinler Isparta’ya da hastane görsünler. Önümüzdeki dönemde açacağımız 27 yeni şehir hastanesiyle bunlara rahatsızlık vermeyi sürdüreceğiz. Isparta’ya 6’sı hastane 17 sağlık tesisi kazandırdık. TOKİ’yle 4 bin 369 konut projesi başlattık. Isparta’ya 2002 yılına kadar 92 km bölünmüş yol yapılmış. Biz bunu 197 km’ye çıkardık. 

Isparta Dereboğazı Antalya yolu, bu yolu önümüzdeki yıl tamamlıyoruz. Isparta Eğirdir Şarkikaraağaç yol yapımı sürüyor.  İnşallah 2020 yılında da onu tamamlayacağız. 

Hızlı tren projemizin proje çalışmaları da sürüyor ve bunların bitimiyle birlikte somut bir şekilde adımlar atılacak. 

Havalimanını modernize ettik. 2 bin 283 olan yolcu trafiği 180 bine ulaştı. 

2003 yılından bugüne kadar 15 baraj ve 6 gölet ile vatandaşlarımızın yüzünü güldürdük. 13 baraj daha inşa ediyoruz. Isparta’da 389 bin dekar alanı sulamaya açtık. Toplam 630 trilyon liralık tarımsal destek verdik. Küçükbaş ve büyük baş hayvancılık yapan çiftçilerimiz yüzde 50 hibeyle destekliyoruz.

Önümüzdeki dönemde bu hizmet karavanını çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettireceğiz. Yıkım ittifakının bizi engellemesine izin vermeyeceğiz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.