Yıkımı Bile Bir Servet Değerinde

Yıkımı Bile Bir Servet Değerinde

Yayınlanma:
Yıkımı Bile Bir Servet Değerinde

Eski Devlet Hastanesi yıkılıyor. İl Sağlık Müdürlüğü yıkım ihalesini 17 Nisan tarihinde yapacak. Hastanenin yıkılması bile minimum 465 bin liraya mal olacak. 

Eğirdir Yolu üzeri eski Sümerbank Halı Fabrikasının yerine yapılan Isparta Şehir Hastanesi’nin bundan yaklaşık bir yıl önce hizmete açılmasıyla boşalan Doğancı Mahallesindeki eski Devlet Hastanesi yıkılacak. 

HASTANENİN YIKIM İHALESİ 

17 NİSAN SALI GÜNÜ 

İl Sağlık Müdürlüğü, eski Devlet Hastanesi binası yıkım ihalesine çıkıyor. Bu konudaki ihale ise 17 Nisan Salı günü saat 10.00’da İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirilecek. Devlet Hastanesi ve müştemilatındaki eski binaların yıkımından sonra bu bölgeye ne yapılacağı ise henüz belli değil. 

ESKİ HASTANENİN YIKIM 

BEDELİ 465 BİN LİRA 

Söz konusu yıkım ihalesi ilan edildi. İhale ilanında yıkım işinin tahmini bedeli 465 bin TL, geçici teminat tutarı ise 13 bin 950 TL olarak belirtildi. Binaların yıkım işi sözleşmenin imzalanmasından 3 gün sonra başlayacak ve yaklaşık 3 ay içinde yıkılması planlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.