Yıl Sonuna Kadar 36 Km Tamamlanacak

Yıl Sonuna Kadar 36 Km Tamamlanacak

Yayınlanma:
Yıl Sonuna Kadar 36 Km Tamamlanacak

Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Dereboğazı Duble Yol çalışmalarında Antalya tarafından 15, Isparta tarafından 10 km.lik bölümün tamamlandığını belirterek; “Yılsonuna kadar 36 km. duble yol tamamlanmış olacak” dedi. 

Isparta İl Koordinasyon Kurulu’nun dün gerçekleştirilen 2017 yılı 4. Toplantısında Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu müdürlüğünün Isparta için yaptığı yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Söz konusu toplantıda Vali Yardımcısı İsmail Akman’ın konuşmasının ardından yatırımcı kuruluşların temsilcileri sıra ile söz alarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Bu doğrultuda; Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu da söz alarak yaptığı açıklamada,  yapımı devam eden Isparta – Antalya Dereboğazı Yolundaki çalışmaları anlattı. Bölge Müdürü Çobanoğlu; “En önemli çalışmalarımızdan birisi Dereboğazı yolundaki çalışmalarımız. Bu yol da Ağlasun ayrımına kadar bölünmüş yol olarak devam edecek. Projesi devam eden kesimi 2018 yılında ihale etmeyi planlıyoruz. 25 kilometrelik kesim de Antalya tarafından devam ediyor. Şuan 36 kilometrenin 20 kilometresi bölünmüş yol olarak yılsonu itibariyle tamamlanacak. 68 kilometrelik büyük projemizin de 2018 yılında ihalesini yapmayı hedefliyoruz.

AKMAN; “BU YIL GEREK ULAŞIM GEREK TİCARET 

AÇISINDAN ISPARTA İÇİN SON DERECE ÖNEMLİ” 

Bölge Müdürü Çobanoğlu’nun konuşmasının ardından bu konuda bir açıklama yapan Toplantıya başkanlık yapan Vali Yardımcısı İsmail Akman da konuşmasında; “Dereboğazı yolunun duble yol olması konusundaki çalışmalar Antalya limanına ulaşmakta da önemli. Yolun bölünmüş olarak yapılması ihracatın artmasına da katkı sağlayacaktır.  Bu yıl güzel yollar yaptınız. Ağlasun yolunu kullanıyorum güzel bir yol olmuş. Biz köy yollarında da sıcak karışım asfalt yapıyoruz. Bu sene epey bir mesafe kat ettik. Medeniyetin nimetlerinden halkımızın faydalanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum