Yılbaşı Biletlerine Yoğun Talep Var

Yılbaşı Biletlerine Yoğun Talep Var

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2015 17:52
Yılbaşı Biletlerine Yoğun Talep Var

Milli Piyango İdaresi tarafından her yılbaşında gerçekleştirilen Yılbaşı Özel Çekilişi için biletler satışa çıktı. 2016 Yılbaşı Çekilişi için büyük ikramiye tam 55 milyon lira.

Her yıl milyonlarca insanın hayalini süsleyen yılbaşı ikramiyesi bu yıl tam 55 milyon lira. Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşında düzenleyeceği çekilişin biletleri de satışa çıktı. Biletlerin satışa çıkmasının ardından bir kaç gün geçmesine rağmen şimdiden biletlere yoğun talep var.

Halı Sarayı altında bulunan yetkili Milli Piyango Bayii Ercan Büfe işletmecileri, bilet satışının şimdiden yoğun rağbet gördüğünü dile getirdiler.

Yılbaşında gerçekleştirilecek olan Miili Piyango çekilişinde toplamda 289 milyon 455 bin lira ikramiye dağıtılacak.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için belirlenen büyük ikramiye ise tam tamına 55 milyon lira.

Milli Piyango yılbaşı biletlerinin fiyatları ise şu şekilde; Tam bilet 50 lira, Yarım bilet 25 lira, Çeyrek bilet ise 12,5 lira.

Vatandaşların sahte bilete karşı dikkatli olması gerektiğini belirten Ercan Büfe işlekmecileri, yılbaşı biletlerinin bilinen yerlerden veya kişilerden alınması gerektiğini ve biletlerin kontrol edilmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.