Yılbaşı Sofralarına Konuk Oldular

Yılbaşı Sofralarına Konuk Oldular

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2019 13:18
Yılbaşı Sofralarına Konuk Oldular

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, yılbaşı akşamında Ispartalı aileleri eclerinde ziyaret etti. Gökgöz ve Başdeğirmen daha sonra nöbetteki polis ekiplerini ziyaret etti.

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, yeni yıla girmeye hazırlanan Ispartalı aileleri evlerinde ziyaret etti. Ziyaret programında Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen de hazır bulundu. Milletvekili Gökgöz ile Başkan Adayı Başdeğirmen’in çat kapı ev ziyaretlerinde samimi görüntüler objektiflere yansıdı.

Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, daha sonra halkın huzuru ve güvenliği için görev yapan polisleri ziyaret etti. Gökgöz ve Başdeğirmen, şehrin giriş-çıkışlarındaki polis noktalarına gitti, görevli polislerle sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum