Yılın Kitabı Ödülü SDÜ’ye

SDÜ Tıp Fakültesi Ortopedi Anabilim Dalı akademisyenlerinin tıp bilimine kazandırdığı “Ortopedi ve Spor Yaralanmaları” isimli asistan kitabı, 2015 yılının en çok satılan ve indirilen kitabı seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2016 17:26
Yılın Kitabı Ödülü SDÜ’ye

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Anabilim Dalı akademisyenlerinin tıp bilimine kazandırdığı “Ortopedi ve Spor Yaralanmaları” isimli asistan kitabı, 2015 yılının en çok satılan ve indirilen kitabı seçildi.

Doç. Dr. Orhan Yücel’in editörlüğünü yaptığı uluslararası hakemli dergi Klinik ve Analitik Tıp Dergisi (JCAM) ve Derman Tıbbi Yayıncılığın büyük destek verdiği kitap, Üniversitemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Atay ve ekibi tarafından hazırlandı.

Atay,  “Kitabımızı hazırlarken genel hedef kitlemizi ortopedist ve spor hekimleri olarak belirledik. Güncel bilgilerle derlenmiş, tüm resimleri orijinal olan bir kaynak olarak sunduğumuz kitabımız 2015 yılında en çok satılan ve indirilen kitap olmasıyla yılın kitabı seçilmiştir. Emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.