Yılın Son Eylemi

2014'ü geride bırakmamıza saatler kala yılın son eylemi kafeler caddesinden yürüyüş ve Mimar Sinan Camii önünde kitsel basın açıklamasıyla gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2015 22:20
Yılın Son Eylemi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyeleri yılın son günü eylemdeydi. Yılbaşı Kutlamaları ve Milli Piyango oyununa karşı yürüyüş ve kitlesel basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, Kafeler Caddesi'nde yürüyüş yaparak "Müslüman Uyuma İnancına Sahip Çık, Müslüman Uyuma Yılmşını Kutlama" şeklinde slogan attı.

Yapılan açıklamada ""Ey Mümin kardeşimiz, Noel Hıristiyan aleminin bayramıdır. Bizim için hiç bir kutsallık ifade etmez. Hıristiyanların bayramını bile bile kutlamak imanı tehlikeye atan bir unsurdur. Bu cehaletten bir an önce kurtulmak gerekir" denildi.

Açıklamada müslümanlar için yılbaşının Muharrem ayının birinci gecesi olduğu kaydedilirken Milli Piyango içinde Milli Kumar ifadesi kullanıldı.

Grup açıklamanın ardından Mimar Sinan Camiinde Akşam namazı kıldı.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum