Yıllardır Çözülemeyen Sorun Çözüldü

Yıllardır Çözülemeyen Sorun Çözüldü

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2015 11:36
Yıllardır Çözülemeyen Sorun Çözüldü

Bahçelievler Mahallesi 3013 Sokakta yaşayan vatandaşlar her yağmur yağdığında sorun yaşıyor ve evlerini su basıyordu. Bu güne kadar gelen belediye başkanları bu soruna çözüm bulamamış ve sokağı kaderine terk etmiş durumdaydı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın bu sorunun da üstesinden gelmesini bildi. Teknik heyeti ile birlikte yaptığı çalışma neticesinde 3013 ve bu sokağa bağlantısı bulunan 3012, 3014 ve 3016 numaralı sokakta çalışma başlatıldı.

Bu çalışma neticesinde artık binalar yağmur suyu içerisinde kalmayacak. Bahçeli evler Mahallesinde alt yapı çalışmaları tamamlanmış bu günlerde stabilize malzeme dökülmekte. Önümüzdeki günlerde de asfalt kaplaması yapılarak yol yeniden hizmete açılacak. Yoldan daha ziyade bu sokakta evleri bulunan vatandaşların her yağmur yağışında korkulu rüyaları da sona ermiş oldu.

Belediye Başkanı Günaydın Bahçelievler mahallesindeki son çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrasında sokak sakinlerine müjde verirken, aynı sokakta okuyan Tarih Prof. Kemal Göde’ye de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Günaydın Göde’ye de artık evine su basmayacağını dile getirdi.

Günaydın yaptığı açıklamada, “Mahallemizde yıllardan beri her yağan yağmurda problem yaşıyorduk. Hatta geçen yağan yağmurda aynı sokakta evi bulunan Tarih Profesörü Prof. Dr. Kemal Göde’nin de evi de sular altında kalmıştı. Bugüne kadar bu sokağımızda yağan yağmur bir türlü önlenememiştir. Yaptığımız titiz çalışma sonrasında 3013 sokak ve bu sokakla bağlantısı bulunan tüm sokaklarımızı komplike düşünerek çalışmalarımızı başlattık. Alt yapısını tamamladık.

Bu gün de artık sokaklarımızın stabilize malzemelerini döküyoruz. Yakın zamanda da dayanıklı asfalt kaplama çalışmalarımızı tamamlayarak hizmete açacağız. Hem yolumuz hem de bu sokakta evi bulunan mahalle sakinleri de artık korkulu rüya görmekten kurtulmuş olacaklardır. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum