Yılmadı, Pes Etmedi Türkiye Rekoru Kırdı

Geçtiğimiz 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde itirazlar sonucu Gelendost Belediye Başkanlığı elinden alınan İYİ Partili Mustafa Özmen bu sefer Türkiye rekoru kırarak başardı.

Yayınlanma:
Yılmadı, Pes Etmedi Türkiye Rekoru Kırdı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Gelendost’ta Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Özmen, İYİ Partili Belediye Başkan Adayları içerisinde Türkiye genelinde en yüksek oy ile seçilen Belediye Başkanı oldu.

Seçimlerde % 56.98 ile Bin 900 oy alan Belediye Başkanı olan Mustafa Özmen, partisinin kazandığı belediye başkanları arasında en çok oyu alan başkan olarak İYİ Parti’de tarihe geçti.

Başkan Özmen Demokrat Muhabirine yaptığı açıklamasında; ‘Türkiye’de ki İYİ Parti’li Belediye Başkan Adayları içerisinden Türkiye’deki en yüksek oy ile seçilen Belediye Başkanı görevini bana tevdi eden kıymetli hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.