Yılmaz Şener Adına İlköğretim Okulu Yapılacak

Vali Memduh Oğuz, geçtiğimiz hafta içerisinde vefat eden Yılmaz Şener adına Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu arka bahçesinde yeni bir ilköğretim okulu yapacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2011 21:39
Yılmaz Şener Adına İlköğretim Okulu Yapılacak

Nazmiye Demirel ilköğretim okulu başta olmak üzere, eğitimden sağlığa, spordan dini hizmetlere kadar birçok alanda önemli hizmetleri bulunan İşadamı Yılmaz Şener’in adı yeni bir okulda yaşatılacak.

Şener ailesi daha önce yaptırıp 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel’in adını verdikleri ilköğretim okulunun arka bahçesine yeni bir okul yapma kararı aldı. Okulun adı Yılmaz Şener İlköğretim Okulu olacak.

Vali Memduh Oğuz, İşadamı Mesut Şener’in kendisine yaptığı teşekkür ziyaretinde okul konusundaki kararını da açıkladığını anlattı. Mesut Şener’in Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu arka bahçesinde yeni bir ilköğretim okulu yapma fikri olduğunu belirten Vali Oğuz, “bu karar bizi fazlasıyla memnun etti. Orada yeni bir ilköğretim okulu yapıp, adına Yılmaz Şener İlköğretim Okulu diyeceğiz. Böylece yaşamında sayısız hizmetler ve yardımlar yapan Yılmaz Şener’in adı bu okulda yaşatılmış olacak. Ben Şener ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.