Yılmaz Şener Adına Yaptırılan Okulun Temeli Atıldı

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kayınbiraderi Yılmaz Şener adına yaptırılan 24 derslikli ilköğretim okulu binasının temeli atıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2011 10:31
Yılmaz Şener Adına Yaptırılan Okulun Temeli Atıldı

Bir süre önce kalp krizi geçirerek yaşama veda eden Ispartalı hayırsever İşadamı Yılmaz Şener’in adı oğlu tarafından yaptırılacak okul ile yaşayacak. İşadamı Mesut Şener tarafından Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu arkasında ailesine ait arsa ile bitişiğindeki hazine arsası üzerine 24 derslikli ilköğretim okulu yaptırılıyor.

Yılmaz Şener İlköğretim Okulu’nun temeli bugün düzenlenen sade bir törenle atıldı. Törene Vali Memduh Oğuz, İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Şallı, ve Şener ailesi katıldı.

Bölgede okul ihtiyacının olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Eğitime Yüzde Yüz Destek kampanyası çerçevesinde yapılan okulla Isparta’daki derslik sayısının 264’e çıkacağını söyledi.

Okulu kısa süre içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini vurgulayan İşadamı Mesut Şener, “Bu okulu yaparak babamın dileğini yerine getirdiğimi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Bayramının arifesinde cumhuriyetçi gençlerin yetişeceği bir okulun temelinin atılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Memduh Oğuz, “Son derece mütevazi bir olaya imza atıyoruz. Büyük iş, küçük bir tören yapılıyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dua edildi. duanın ardından Vali Oğuz ve İşadamı Mesut Şener tarafından temel atma gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.