Yılmaz Şener İlk Mezunlarını Verdi

Yılmaz Şener İlköğretim Okulu ilk mezunlarını verdi.

Yayınlanma:
Yılmaz Şener İlk Mezunlarını Verdi

2013-2014 yılı İlköğretim yılı öğretim yılını tamamlayan dördüncü sınıf öğrencileri ortaöğrenime geçiştikleri için sevinç ve başarıyı tatmanın zevkine vardılar. Mezun olan öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

4-C sınıfı öğrencilerinden Halim Tütüncü ise dileklerini şöyle sıraladı, “ Pek çok anımız oldu bu okulda, bu sınıfta, bu sıralarda, öğretmen ve okul arkadaşlarımız arasında. İyi kötü, güzel çirkin pek çok anı… Hep beraber güldük, hep beraber ağladık. Bütün duygularımızı birlikte paylaştık. Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen koskoca dört yıl gelip geçti ve bizler hayatımızın hiç unutulmayacak bir dönemini noktalamaktayız şimdi. Bir gün, seneler sonra, hepimiz, her birimiz, doktor, mühendis, öğretmen, asker, tekniker, mühendis olacağız. Hepimiz bir yerlere gelip topluma yararlı insanlar olacağız. Yurdumuza dağılıp yurdumuz için yararlı işler yapacağız. Bu konuda bizleri destek ve bilgi öğreten Okul Müdürüm ve Öğretmenime teşekkürlerimi bir borç bilirim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.