Yılmaz Şener: 'Yeni AVM 1 Yılda Tamamlanacak'

Şener İnşaatın 50 milyon dolarlık Garden Centrum Projesi önümüzdeki aylarda başlayacak. İşadamı Mesut Şener, projenin AVM bölümünün 1 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2012 13:22
Yılmaz Şener: 'Yeni AVM 1 Yılda Tamamlanacak'

Şener İnşaat A.Ş'nin YKM, Migros ve Gül Sofrası'nın bulunduğu alanda gerçekleştireceği yaşam merkezi projesinin startı verildi.

İnşaat ruhsatı alınan proje kapsamında çalışmalara başlandı, içerisinde alışveriş merkezi, konut, otel ve yaşam alanlarının bulunduğu projenin temeli önümüzdeki ay atılacak.

İşadamı Mesut Şener, Garden Centrum adı verilen proje kapsamında 70 bin m2 inşaat yapılacağını bildirdi. 100'ün üzerinde dairenin bulunduğu residance yapılacağını belirten Şener, AVM ile 5 yıldızlı otelin bulunduğu projenin 50 milyon dolara mal edileceğini söyledi.

İşadamı Şener, inşaat başladıktan sonra içerisinde Migros, YKM ve diğer mağazalarının bulunduğu AVM'nin 1 yıl içinde faaliyete geçeceğini, konut ve otelin ise 2 yıl sonunda hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

İşadamı Mesut Şener'in yapacağı Garden Centrum, Ticaret ve Kültür Merkezi'nden sonra Isparta’da en büyük inşaat alanına sahip proje olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.