Yılmaz’dan Ziyaret Trafiği

İlahiyatçı-Hatip Şevki Yılmaz Burak Derneği Isparta Şubesi'nin daveti üzerine gittiği Isparta'da önemli Ziyaretlerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2021 13:37
Yılmaz’dan Ziyaret Trafiği

İlk durak olarak Süleyman Demirel Üniversitesi'ni ziyaret eden Yılmaz, burada Rektör İlker Hüseyin Çarıkçı ile görüştü. Ardından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne giden Yılmaz, burada da Başhekim Prof. Dr. Rasih Yazgan beyi makamında ziyaret etti.

Ayrıca Başhekim Rasih Yazgan Şevki Yılmaz'a, Covid-19'a özel hazırlanmış bir dergiyi de hediye etti.

Şevki Yılmaz'ın ikinci durağı ise Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu oldu. Yılmaz, Seymenoğlu'nu makamında ziyaret ederek valiye başarılar diledi.

Isparta Belediye Başkanlığı'nı da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Yılmaz, Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükür Başdeğirmen ile görüşerek başarı dileklerini kendisine iletti.

MEKKE KUR'AN KURSU'NDA ÖĞRENCİLER İLE BULUŞMA

Isparta'da Mekke Kur'an Kursu'nu ziyaret eden İlahiyatçı-Hatip, burada öğrencilerle hasbihal etti.

Kur'an kursu ziyaretinin ardından Burak Derneği Isparta Şubesi'ne geçiş yapan Şevki Yılmaz, burada temsilcilik hakkında bilgi aldı ve yapılan çalışmaları dinledi.

KONFERANS

Saat 20:30'da Isparta Öğretmenevi Konferans Salonu'nda 'Kudüs Davası ve Ümmet Bilinci' konulu programa konuşmacı olarak katılan Yılmaz, yaklaşık 2 saat süren programda çok önemli ifadeler kullanırken, gelen konuklardan da sık sık alkış aldı.

Ayrıca programa katılan Isparta Müftüsü Sayın Bayram Şahin ve ısparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, program sonunda Şevki Yılmaz'a hediye takdiminde bulundu.

UYUMDER'E ZİYARET

Program sonrası Isparta'dan ayrılmayı planlayan Şevki Yılmaz, uyuşturucu madde bağımlısı gençlerin UYUMDER adlı yerde tedavi odluklarını duyunca, UYUMDER'i de son dakika olarak programına dahil etti ve ziyarette bulundu.

Şevki Yılmaz gece 00:10 sularında Isparta'dan ayrıldı.

image-158.png

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.