Yine Aynı Kavşak Yine Kaza

Yine Aynı Kavşak Yine Kaza

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2015 14:03
Yine Aynı Kavşak Yine Kaza

Yalvaç’ta en sık kazaların yaşandığı noktalardan biri olan Atatürk Lisesi kavşağında yine kaza oldu. Kaza dün saat 10.30 sıralarında meydana geldi.

Senirkent istikametinden seyir halinde olan Ethem Çakmak idaresindeki 32 YV 827 plakalı motosiklet kavşağa geldiği sırada Lise istikametinden gelen Mehmet Kadir Kabul yönetimindeki AJ 885 JN plakalı araca çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile motosiklet yere düşerken sürücü Ethem Çakmak yaralandı. Arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı Haşim Memişoğlu ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri acıdan kıvranan sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırdı.

Otomobil sürücüsü Mehmet Kadir Kabul ‘Oldukça yavaş bir şekilde kavşağa geldiğim sırada motosikleti süratli bir şekilde gelerek araca çarptı. Herşey bir anda olup bitti’ dedi. Emniyet görevlileri kaza ile ilgili gerekli incelemeleri tamamladıktan sonra soruşturma başlattı.

NE ZAMAN ÖNLEM ALINACAK?
Anıt kavşağı ile Atatürk Lisesi kavşağında sıkça kaza meydana geldiğini hatırlatan vatandaşlar ‘Bu 2 kavşak trafikte kara nokta oldu. Yetkililer bu iki kavşağa ne zaman bir çözüm bulacaklar. Anıt kavşağında daha kısa süre önce meydana gelen kazada 26 yaşında bir gencimiz öldü. Yazık değil mi bu insanlara’ diyerek yetkillere sitem ettiler.

Haber-Foto: Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.