Yine Aynı Yer Yine Kaza

Yalvaç Atatürk Lisesi kavşağında hafta sonu maddi hasarlı bir kaza daha yaşandı. Sık sık kazaların yaşandığı bu kavşakta hala bir önlem alınmaması şaşırtıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2013 11:02
Yine Aynı Yer Yine Kaza

Yalvaç’ta en sık kazanın yaşandığı noktalardan biri olan Atatürk Lisesi kavşağında Cumartesi sabah saatlerinde yeni bir kaza daha yaşandı. İçerisinde Körfez Dershanesi müdür ve öğretmenlerinin bulunduğu araç kavşakta kaza yaptı. Tek taraflı kazada araç hasar görürken yaralanan olmadı.

Kontrolsüz kavşakta sürücülerin bir anlık dalgınlığı, geçiş üstünlüğüne uymama gibi hatalardan kaynaklanan kazalarda şans eseri bugüne kadar ölümlü bir kaza yaşanmadı ancak yaralanmalar ve önemli oranlarda maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

SİNYALİZASYON ŞART
Kavşakta tam 10 gidiş gelişli yolun kesişmesi burada kontrollü geçişi de zorlaştırıyor. Bu nedenle kavşakta mutlaka sinyalizasyon yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar, ‘Meydana gelen kazaların büyük çoğunluğu dikkatsizlikten meydana geliyor. Akköprü istikametinden gelen araçlar yolun eğiminden dolayı son anda fark edilirken Hastane Caddesinden gelen ve Atatürk Lisesine hareket eden bir araç hızlıca kavşağa geçmeye çalışırken bu kez Müze istikametinden gelen araçla burun buruna gelip çarpışabiliyor. Burada sinyalizasyon olsa herkes daha kontrollü bir şekilde yoluna devam edecektir. En kısa zamanda önlem alınmalı’ şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.

Yalvaç Çınaraltı Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum