Yine Beraberlik

Yine Beraberlik

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2017 16:03
Yine Beraberlik

Bölgesel amatör Lig 7’nci Grupta mücadele eden temsilcimiz Isparta Davrazspor şampiyonluk umudunu adım adım kaybediyor.  Ligde aldığı beraberliklerle lider Serik Belediyepor’la olan puan farkını açan Isparta Davrazspor şampiyonluk umutlarını yavaş yavaş tüketiyor. 

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Karaman Belediyespor maçında rakibi ile 0 – 0 berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybeden temsilcimiz bu hafta da Mut İdmanyurdu Belediyespor karşısında 2-2 berabere kaldı. 

Isparta Davrazspor, bu haftaya kadar oynadığı 12 maçta 5 defa berabere kalarak 10 puan kaybederek liderle olan puan farkını bir türlü azaltamadı. Mut İdmanyurdu deplasmanında da puan kaybeden temsilcimiz ligin son maçını lidere karşı oynayacak.

Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

MUT DEPLASMANI DA HÜSRANLA SONA ERDİ

Ligde 12. Hafta karşılaşmasında Mut İdmanyurdu Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Isparta Davrazspor sahadan 2-2 berabere ayrıldı. 

Maçın 18. Dakikasında kullanılan taç atışından oluşan karambolün ardından golü bulan temsilcimiz 1-0 üstünlük sağladı. Maçın 27. ve 39. dakikasında kalesinde goller gören temsilcimiz ilk yarıyı 2-1 mağlup kapattı. 

Maçın ikinci yarısında baskılı oynayan temsilcimiz Isparta Davrazspor maçın 63. Dakikasında Lungelo’nun golüyle maçı 2-2 yaptı. Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.