Yoğun Çalışma Programı Devam Ediyor!

Isparta Belediyesi Zafer Mahallesinde planladığı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarında sona geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2016 14:07
Yoğun Çalışma Programı Devam Ediyor!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 55 günlük ağır bir çalışma programlarının bulunduğunu söyleyerek, ‘Şehri bir bütün olarak görüyoruz, planlamamızı buna göre yapıyoruz’ dedi. Isparta Belediyesi, Zafer Mahallesinde bayramdan sonra ikinci kademe olarak belirlediği çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Son olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri en dar sokakları dayanıklı asfaltla kaplıyor. Zafer Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 55 günlük programlarının bulunduğunu ve bu süre içerisinde hangi mahallede, nerede, ne çalışma yapılacağının tespit edildiğini ve tamamen planlı, programlı bir çalışma izlediklerini belirtti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Zafer Mahallemizde bayramdan sonra ikinci kademe çalışmalarımız olacak demiştik. Bu çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımız sokaklarındaki su birikintilerinden şikayetçiydi. Dolayıyla mahallemizdeki ara sokaklarımız dahil her tarafta asfalt yenileme çalışması yapıyoruz. Küçük sokaklarımızı da yapıyoruz, birkaç güne tamamlıyoruz. Vatandaşlarımızın rahatsızlıklarını da gidermiş oluyoruz. Mahalle aralarına geçici asfalt dökülür, ancak biz altyapısıyla birlikte ele aldığımız sokaklarımızda ciddi bir kalınlıkta dayanıklı asfalt döküyoruz. Mahallelerimizdeki en dar sokaklarda dahi rahatsızlık verici bir şey olmayacak. Şehri bir bütün olarak görüyoruz, planlamamızı buna göre yapıyoruz. Bugün cumartesi ve her yerde çalışıyoruz.

Bütün şantiyelerimizi, çalışma alanlarımızı incelesek vakit yetmiyor. Şu anda Isparta’nın 6 ayrı yerinde çalışma var. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor, zaman faktörünü en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Yoksa ana caddelerin yanı sıra mahallelerimizin en ara sokaklarına kadar girip yapmak mümkün değil. Gece gündüz çalışma yapıyoruz. 55 günlük ağır bir çalışmamız var. Bu 55 günlük programımızda hangi mahallemizde, nerede ne çalışma yapılacağı tespit edilmiştir. Tamamen planlı, programlı bir çalışma izliyoruz. Oraya gidiverelim, o söyledi, bu söyledi demiyoruz.

Bir plan dahilinde çalışıyoruz ve o programa da uyuyoruz. Programladığımız sokakları zamanında ve hatta öncesinde de bitiriyoruz. İnşallah bu güzel çalışmaların Isparta’mıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi. Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, “Sayın başkanımın da dediği gibi mahallemizin en kenarında en dar sokaklarında su birikintilerinden dolayı şikayetler alıyorduk. Bu su birikintileri başta olmak üzere tüm altyapı eksiklikleri gideriliyor. Sayın başkanım tüm ekiplerini mahallemize seferber etti. Burası mahallemizin en son bölgesi, en ücra noktası. Demek ki, en uç noktalara, en ücra noktalara da hizmet ediliyormuş. Sayın başkanımız bunu da ispat etmiş oldu. Bu çalışmalarından dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.