Yoğun Sis, Isparta'da Hayatı Alt Üst Etti

Isparta’da önceki gün etkili olan yoğun sis nedeniyle vatandaşların gidecekleri yerlere geç kaldılar. Tek teselli, sis nedeniyle ciddi bir kaza meydana gelmemesi oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2012 11:30
Yoğun Sis, Isparta'da Hayatı Alt Üst Etti

Isparta’da önceki gün ili etkisi altına alan yoğun sis nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İlin tamamını etkisi altına alan sis nedeniyle trafik durma noktasına gelirken, sabahın erken saatlerinde işyerlerine gitmek isteyenlerin çoğu da, işlerine geç kaldılar.

Her gün aynı saatte işyerlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar dünkü yoğun sis nedeniyle, gidecekleri yere her zamankinden daha geç varmak zorunda kaldılar.

Şehirde otobüs seferleri zor şartlar altında sürdürülürken, özel araçları ile trafiğe çıkan çoğu vatandaş da görüş mesafesinin azalması nedeniyle birçok kaza atlattı.

Özellikle akşam karanlığında daha çok karşılaşılan kaza tehlikesi, aşırı hız yapılmadığı için güçlükle engellenmiş oldu.

Yaklaşık 36 saat süren sis etkisinin ardından Isparta’da, sis etkisini dünden itibaren kaybetmeye başlarken, Ispartalıları kar yağışlı günlerin beklediği kaydedildi.

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.