Yol Çilesi Sona Erdi

Eğirdir Göktaş Mahallesinde yapılan geniş çaplı yol çalışması mahalle halkının yıllardır çektiği sıkıntıya son verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2013 10:23
Yol Çilesi Sona Erdi

Eğirdir’in Göktaş Mahallesi 1993 yılında yapılan asfalt yolu 2003’de küçük çaplı yamayla geçiştirilmişti. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in destekleriyle geniş çaplı olarak yapılan yol çalışmaları Göktaş Mahallesi halkını sevindirdi.

Göktaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuzu, “Mahallemizin yolu en son 1993 yılında asfaltlandı. 2003 yılında yolumuz küçük bir yamayla geçiştirilmişti. Bu sene de Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral verdiği sözü tuttu ve yolumuza geniş çaplı bir bakım yaptırdı. Belediye Başkanımız bizi eziyetten kurtardı. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız sağ olsun Mahallemizin diğer eksiklikleri ile anında ilgileniyor ve gereken yapılıyor. Camimize çini döşendi, güzelleştirildi. Son olarak okulumuzun bahçesine voleybol direkleri için file ve top hediye etti. Belediye tarafından yollarımız temizlendi. Mahallemizin gençleri burada voleybol oynuyor. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’den Allah razı olsun” dedi.

Göktaş Mahallesi’nin yolunda yapılan çalışmaları bizzat yerinde takibeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Göktaş Mahallemiz ilçemize mesafe olarak uzak olsa da, her zaman gönlümüzde yer alan bir mahallemiz. Mahallemizin küçük çaplı ihtiyaçlarına anında cevap veriyoruz. Su problemleri yok, anonsların duyulması için hoparlörler yenilendi ilave hoparlör takıldı. Uzun zamandır gündemimizde olan yaklaşık 1300 metre uzunluğunda mahalle yolumuzun bakımını yaptık.

Mahallemizin en büyük ihtiyacı bu yoldu. Kışın karda yağmurda sıkıntı çekiliyordu. Yazında tozdan geçilmiyordu. Şimdi mahallemizin yolu güzel oldu. Mahalle sakinlerimiz de yapılan işten memnun. Muhtarımızla her zaman birlikte oluyoruz. Mahallenin ne gibi ihtiyaçları varsa, muhtarımız anında bize iletiyor ve biz de ihtiyaçlara imkânlarımız ölçüsünde cevap vermeye çalışıyoruz.” dedi.

Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği Başkan Özmeral’e vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı samimi bir şekilde teşekkürlerini bildirdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.