Yol Çizgileri Yenileniyor

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren yol çizgi ekipleri şehrin tüm yollarında çizgi ve yol işaretlemelerini aralıksız devam ettiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2014 10:23
Yol Çizgileri Yenileniyor

Havaların ısınmasıyla birlikte yollardaki çizgi ve işaretlemelerine hız veren ekipler, yol çizgi aracı sayesinde yaya ve taşıt yollarının işaretlemesini yapıyor.

Isparta Belediyesi tarafından 2011 yılında başlatılan altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan caddeler yol çizgi ve trafik işaretlemelerine kavuşuyor.

Ekipler çizgisi kaybolan ve dayanıklı asfalta yeni kavuşan caddelerde işaretlemelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Batıkent ve Anadolu Mahallelerinde yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

Isparta’nın gerek altyapı, gerekse üst yapısıyla örnek bir kent olması için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bunlardan birisinin de yol çizgileri ve işaretlemeleri olduğunu dile getirdi.

Yollara kasisler yapmaktan ziyade, işaretlemelerle bu sorunu aşmak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Yolda işaretlemeleri çok önemli buluyoruz. Gerek sürücülerimiz gerekse yayalarımız açısından hayati önem taşıdığına inandığımız bu yol çizgi ve işaretlemeler altyapısı tamamlanan ve dayanıklı asfaltı dökülen yollarımız öncelikli olmak üzere tüm caddelerimizde uygulanıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum