Yol Çöktü Öğrenci Servisi Yan Yattı

Öğrenci servisi kanalizasyona yan yattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2013 14:02
Yol Çöktü Öğrenci Servisi Yan Yattı

Şarkikaraağaç İlçesi Fatih Mahallesi Ahmet Yesevi caddesinde öğrenci servisi, Kanalizasyon hattının geçtiği kanalın çökmesi ile yola gömüldü.

Şarkikaraağaç’ta 32 SN 929 plakalı öğrenci servisi Metem Lisesine öğrenci bıraktıktan sonra, yolun çökmesi sonucu oluşan çukura düştü. Kaza da serviste öğrenci bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Öğrenci servisi çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Olay, Fatih mahallesinde Metem Lisesine öğrenci bırakan servisin Şarkikaraağaç Belediyesinin ihale ettiği özel bir şirketin gelişi güzel yapmış olduğu, yağışların da etkisiyle Kanalizasyon hattının çökmesi ile meydana geldi.
32 SN 929 plakalı öğrenci servisinin Metem Lisesine öğrencileri bıraktıktan sonra ara sokağa girdi.

Daha önce Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından döşenen kanalizasyon hattının kendi toprağı ile doldurulması sebebiyle yağmurunda etkisi ile yolda çökükler meydana geldi. Servis şöförü Şener Çalık, Metem Lisesine öğrenciler bıraktıktan sonra ana yola çıkmak için girdiği ara yolda kanalizasyon hattının geçtiği çukura gömüldü. Yolun çökmesiyle birlikte öğrenci servisi yarıya kadar gömüldü.

Olay yerine gelen kurtarıcı ve çevredeki vatandaşlardan yardımıyla çukurun içerisinden öğrenci servisi çıkarıldı.

Kanalizasyon çalışması yapıldıktan sonra üzeri toprak ile kapatılan yolun çöktüğünü belirlendi. Araç sahibi Şener Çalık daha sonra öğrenci servisinin çukurdan çıkarılması için çekici çağırdı.

Şener Çalık, öğrencileri okula bırakıp ara caddeden döndükten sonra aniden yolun çöktüğünü söyleyerek, "Serviste öğrencilerin olmayışı büyük bir faciayı önlediğini, aracın yan yatmasından korktuğunu ve daha kötü şeyler olabilirdi. İhmali olanlardan şikayetçi olacağım" dedi.

Fatih DEMİRTAŞ
Şarkikaraağaç Ekspres Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum