Yol haritası birlikte çizilecek

Yol haritası birlikte çizilecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2019 16:19
Yol haritası birlikte çizilecek

Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığı döneminden kalan Yeni Otogar, Etnografya Ek Müze İnaşaatı ve Güreş Alanı projelerinin akıbetine Belediye Meclisi karar verecek. Başkan Başdeğirmen, projelerin akıbetinin istişare kültürü içerisinde Belediye Meclisinde belirleneceğini kaydetti. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan 3 projeyle ilgili verilecek kararların ve atılacak adımların Belediye Meclisi’nde belirleneceğini açıkladı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi Projesi’nde olduğu gibi diğer büyük projelerde de sorunların çözümünü Belediye Meclisi’nde istişare ile arıyor. Başkan Başdeğirmen, ekim ayı ilk toplantısında yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Belediye Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.

Belediye Başkanı Başdeğirmen, önümüzdeki günlerde 3 projenin şantiye alanına belediye meclis üyeler ile birlikte gideceğini belirterek “önceki dönemden kalan, bazı sorunları olan Yeni Terminal Projesi, Güreş Alanı Projesi ve müze ek inşaatı ile ilgili sizlere bilgilendirme yapacağız. Birlikte gezeceğiz. Kararı hep birlikte vereceğiz. Atacağımız adımları birlikte belirleyeceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum