Yol Kenarında Park Halindeki Araca Çarptı

Isparta-Eğirdir Karayolunun 15. kmsinde meydana gelen trafik kazasında, bayan otomobil sürücüsü yol kenarında park halinde olan araca çarptıktan sonra takla atarak şarampole yuvarlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2012 12:13
Yol Kenarında Park Halindeki Araca Çarptı

Isparta-Eğirdir Karayolu'nun 15. km'sinde meydana gelen trafik kazasında, bayan otomobil sürücüsü yol kenarında park halinde olan araca çarptıktan sonra takla atarak şarampole yuvarlandı. Ters dönen otomobilden sağ çıkarılan sürücü, yaralı olarak hastaneye Kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik neticesinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, 32 LT 520 plakalı Emel Akkana idaresindeki otomobil, yol kenarıda park halinde bulunan bir araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, takla atarak şarampolde ters döndü. Kaza sonrasında 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği olayda, sürücü Akkanat'in otomobilde yaralı olarak çıkarıldığı aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.