Yol Kesme Tartışması Kanlı Bitti

Yol Kesme Tartışması Kanlı Bitti

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2016 10:49
Yol Kesme Tartışması Kanlı Bitti

Yalvaç'ta yol kesme tartışması sonrası tabancayla kolundan vurulan 1 kişi yaralandı. Jandarma olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Yalvaç'a bağlı Sücüllü Köyü yolu üzerinde sabaha karşı meydana gelen olayda, 34 yaşındaki Serkan Gülten, arkadaşı S.K. ile ilçe merkezinden köye doğru motosikletle yola çıktı. Bir süre sonra yol kenarında park halindeki bir araçla motosikletin önünün kesilmesi nedeniyle taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Serkan Gülten yanındaki ruhsatsız tabancayla tek el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunun koluna isabet ettiği karşı gruptaki 36 yaşındaki Özgür Suna yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürülen Suna, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Olaydan sonra eve giden Serkan Gülten ile S.K. ise jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli sağlık kontrolünden sonra gözaltına alındı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.