Yol Kontrolünde Ele Geçirildi

Yol Kontrolünde Ele Geçirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2020 17:33
Yol Kontrolünde Ele Geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında yol kontrol ve arama çalışmalarında çeşitli miktar ve çeşitte uyuşturucu madde ele geçirildi. Konuyla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede; “İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde olaylarına karşı, Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri neticesinde; 9 gram eroin, 2 gram skunk ve 4 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir” denildi.

Bilgilendirmede; “Söz konusu ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulmuş olup, olaya karıştığı tespit edilen Y.S. (34), H.Ü. (34), S.A.(33) ve G.G.(19) isimli toplam 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.
Öte yandan yapılan açıklamada “Isparta İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ile mücadelede, mevcut yasalar çerçevesinde kendisine tevdi edilen görevleri üstün vazife ve görev anlayışıyla yerine getirme azim ve kararlılığı içerisinde çalışmaya devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.