Yol Ortasında Yandı

Yol Ortasında Yandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2015 10:05
Yol Ortasında Yandı

Şehir içerisinde seyir halinde olan araç motor bölümünde bulunan kabloların kısa devre yapması sonucu alev aldı. Esnafların yangın tüpü ile müdahalesi sonucu sürücü ve yanındaki arkadaşı yanmaktan kurtuldu.

Yalvaç'ta bir yufka imalathanesine ait olan kamyonet tipi otomobil elektrik kontağı nedeni ile alev aldı. Seyir halindeki aracın ön tarafından dumanlar yükseldiğini fark eden sürücü Cuma Bal (36) hemen aracı durdurarak yanında bulunan ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı ile yangına müdahale etmek istedi.

Saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda motor kaputunu açınca bir anda alevler yükselince 2 arkadaş ne yapacaklarını şaşırdı. Alevlerden ön cam patlarken aracın iç kısmıda tutuştu. Olayı gören esnaflar işyerlerinde bulunan yangın tüpleri ile yardıma koştu. Bu esnada itfaiyede dakikalar içerisinde yangın mahalline ulaşarak alevlere müdahale etti.

Araç kullanılamaz hale gelirken sürücü Cuma Bal, ‘herşey normaldi bir anda bir koku ve ardından da dumanları fark edince hemen durdum. Ne olduğunu anlamak için kaputu açtığım anda alevler yükseldi. Hiç bir şey yapamadık. Esnaflardan Allah razı olsun yangın tüpleri ile yardıma koştular ama itfaiye gelmese araçtan geriye sadece iskeleti kalacaktı. Verilmiş sadakamız varmış aracın içerisinde yanabilirdik’ dedi.

İlk belirlemelere göre araçta meydana gelen yangına motor bölümünde bulunan kabloların kısa devre yapmasının neden olduğu belirtildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.