Yolcu Otobüsü Devrildi: 18 Yaralı

Yolcu Otobüsü Devrildi: 1'i Ağır 18 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2016 10:07
Yolcu Otobüsü Devrildi: 18 Yaralı

Gelendost İlçesi'nde sürücüsünün yola çıkanyaban hayvanına çarpmamak için manevra yaptığı otobüs, yağışın da etkisiyledevrildi.

İlk belirlemelere göre kazada, 1'i ağır 18 kişi yaralandı.

Kaza, BUGÜN saat 05.00 sıralarında Isparta- Konyakarayolunun 88'inci kilometresindeki Gelendost'a bağlı Bağıllı Köyü yakınlarında meydana geldi. Adana'dan Burdur'a giden İsa Altan'ın kullandığı 01DEY 50 plakalı yolcu otobüsü, iddiaya göre yola çıkan yaban hayvanına çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırması ve yağışın da etkisiyle devrildi. Yan yatan otobüs geldiği istikamete doğru dönerken, kazada 1'i bebek 18 kişi yaralandı.

Kazanın bildirilmesi üzerine çok sayıda polis, jandarma vesağlık ekibi sevk edildi. Otobüsün ön camı kırılarak dışarı çıkarılan yaralılarambulanslarla Yalvaç, Şarkikaraağaç ve Gelendost'taki devlet hastanelerine götürüldü. Durumu ciddi olan 25 yaşındaki Mehmet Şimşek, Şarkikaraağaç Dr.Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Isparta'ya sevkedildi.

Otobüste muavin olarak görev yapan 20 yaşındaki Yunus Karabaş ifadesinde, yola aniden çıkan tilkiye çarpmamak için sürücünün manevra yaptığı ve yağışın da etkisiyle otobüsün devrildiğini belirti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.