Yolcu Otobüsü Devrildi 30 Yaralı

Yolcu otobüsü devrildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2015 18:25
Yolcu Otobüsü Devrildi 30 Yaralı

Afyonkarahisar'daN İzmir'den Yalvaç'a geldiği öğrenilen bir otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 30 kişinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığı, ağır yaralılardan birinin Yalvaçlı olduğu öğrenildi. Yaralılar, otobüsten emniyet çekici ile camları kırarak çıktı. Kazada yaralanan Yalvaçlı hemşehrimizin isminin Osman Çimen olduğu, aslen Altıkapılı olan Çimen'in yaşamını sürdürdüğü İzmir'den memleketini ziyarete geldiği öğrenildi.

YOLCULAR CAMLARI KIRARAK ÇIKABİLDİLER
Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar- Konya karayolunun 22. kilometresinde Değirmendere Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Afyonkarahisar'dan Konya'ya giden Nihat G. (36) yönetimindeki 42 UN 555 plakalı yolcu otobüsü, dün saat 05.00 sularında kar yağışından dolayı kayganlaşan zeminde yoldan çıkarak orta refüje girip devrildi. Kazanın ardından can pazarı yaşanırken, içerisinde 30 yolcu bulunan ve hepsi yaralanan yolcular otobüsteki emniyet çekici ile camları kırarak dışarıya çıktılar.

 
 
2'Sİ AĞIR 30 KİŞİ YARALANDI
Kaza sonrası bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Savunma ekibi sevk edildi. Kazada otobüs içerisinde sıkışan 5 kişi, AFAD ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılabildi. Kazada yaralanan 2'si ağır 30 kişi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

YOLCULARIN EŞYALARI YOLA SAÇILDI
Kazada etrafa dağılan yolcuların valizleri, cep telefonu ve çantaları gibi kişisel eşyaları olay yerine gelen firma çalışanları tarafından toplandı. Otobüs devrildiği yerden vinç yardımı ile kaldırılırken, kurtarma çalışmaları esnasında Afyonkarahisar- Konya karayolu yaklaşık 20 dakika trafiğe kapatıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum