Yolcu Otobüsü Devrildi 9 Yaralı

Miskinler Yokuşunda Otobüs Devrildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2017 10:32
Yolcu Otobüsü Devrildi 9 Yaralı

Isparta Eğirdir yolu Sevinç bey mevkiinde otobüs devrildi. Kazada Ağır yaralılar’ın olduğu öğrenilirken Kaza kırım ve 112 acil ekipleri olay yerinde.  Isparta - Eğirdir Karayolu’nun 32’nci kilometresinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi.Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Mersin’e gitmek üzere yola çıktığı belirtilen Mehmet A. yönetimindeki 16 SPP 63 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle zeminin kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.Kazada da yaralı Sayısı 9'a yükseldi.

Öte yandan, olay yerine sevk edilen ambulanslar yaralıları Isparta’daki çeşitli hastanelere sevk ediyor. yaralıları ambulanslarla Eğirdir Kemik ve Eklem Hastalıkları Hastanesi (2), Isparta Şehir Hastanesi (3) ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne (4) sevk etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.