Yolcu Otobüsünde Kaçak Sigara Sevkiyatı!

Emniyet KOM Şubeye bağlı ekiplerin yaptığı operasyonda, kaçak yollarla aldıkları sigaraları kente sokmaya çalışan 4 kişi, bir yolcu otobüsüne düzenlenen operasyonda yakayı ele verdi.

Yayınlanma:
Yolcu Otobüsünde Kaçak Sigara Sevkiyatı!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalarda, şehirlerarası bir yolcu otobüsüyle Isparta’ya giriş yapmak üzere olan 4 kişi üzerinden 320 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ajans32 Muhabirinin aldığı bilgiye göre, kente kaçak sigara sokulacağı bilgisini alan KOM Şubeye bağlı ekipler, önceki gün sabaha karşı 05.00 sıralarında, Isparta – Eğirdir Karayolu üzerinde pusuya yattı.

Operasyon noktasında bir süre söz konusu otobüsü bekleyen ekipler, durdurdukları yolcu otobüsü içinde 320 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Ele geçirilen sigaraların 90 paketinin R.D., 100 paketinin O.B., 30 paketinin M.S. ve 40 paketinin de S.B. isimli yolculara ait olduğunu tespit eden emniyet güçleri, konuyla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler, gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum