Yoldaki Çevirme'de Ruhsatsız Silah Yakalattılar

Yoldaki Çevirme'de Ruhsatsız Silah Yakalattılar

Yayınlanma:
Yoldaki Çevirme'de Ruhsatsız Silah Yakalattılar

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetler titizlikle icra edilmektedir

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; E.A.ve M.Ö isimli şahısların içerisinde bulunduğu 20 plakalı araç Isparta-Eğirdir Karayolu Atabey yol ayrımında bulunan uygulama noktasında durdurulmuş ve araçta yapılan kontrolde aracın torpido kısmında uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat, aracın motor kaputu bölümüne gizlenmiş (3) adet ruhsatsız tabanca ve (1) adet bıçak ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınmıştır.

C.Savcısının talimatıyla şüpheliler E.A. ve M.Ö. ile araç sahibi olan P.C. ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmışlardır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum