Yollar Çöktü Halk İsyanda

Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından yapılan kanalizasyon çalışması sırasında kazılan yollar kumlama yapılmasının ardından yollar çöktü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2013 12:36
Yollar Çöktü Halk İsyanda

Özel bir şirket tarafından başlatılan Kanalizasyon Sistemi projesi kapsamında şehir merkezinde caddeler kazılarak borular döşendi. Boruların döşeme işinin bitmesinin ardından belediye ve firma tarafından yollar asfalt yapılmayınca kamuoyu tarafından tepki gösterildi.

Firma tarafından gelişi güzel kazılan yerler öylece bırakılırken kısa süre sonra çökmeye başladı. Vatandaşlar olaya tepki gösterirken, belediyenin işini kontrolünü düzgün yapmadığını iddia ettiler. Vatandaşlar, “Şarkikaraağaç’ın her tarafı kazıldı. İlçe merkezi tam bir harabeye döndü. Belediye yolları bütün olarak asfaltlayacağına her yere yama ve kumlama yaptırdı. Gelişi güzel yapılan kanalizasyon çalışması yüzünden yollar çökmeye baladı.

Şarkikaraağaç’ın kaderi herhalde bu. Kış kapıda olması yüzünden kanalizasyon hattının geçtiği bütün yerler çamur içerisinde.
Kimse bu Şarkikaraağaç’a sahip çıkmıyor?
Kış gelmeden bu yolların bir an evvel çözüm bulmasını istiyoruz. Kışa kadar yollar asfalt yapılmazsa, bu yollardan ne insan geçebilir ne de araçlar” diyerek tepki gösterdiler.

Şarkikaraağaç Ekspres Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum