Yollara Modern Çizgi ve İşaretler

Çağdışı uygulamalarla değil çağdaş modern bir anlayış içerisinde yollarımız yeniden yapılanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2012 18:16
Yollara Modern Çizgi ve İşaretler

Altyapısı yapılan ve kalıcı asfaltı dökülen yollar birde trafik işaretleri ile boyanmaya başlandı.Özellikle gece görüşlerinde büyük önem taşıyan bu boyama şekli büyük ölçüde de trafik kazalarını önlemiş olacak.

Bu güne kadar caddelerimizde oluşabilecek olan kazalarla ilgili çağdışı bir önlem alınmış kavşaklarımıza setler çekilerek araçların yavaşlatılması sağlanmaya sağlanmıştı. Günaydın’ın uygulaması ile bu sistem tamamen ortadan kalkıyor. Yeni çizgi ve işaretlerle trafik akışı yeni bir anlayış kazanacak. Böylece Başkan Günaydın’ın tabiri ile Trafik canavarı da ehlileşmiş olacak.

Yollardaki işaretlemeleri de yakından takip eden Günaydın, kısa bir açıklamada bulundu. Günaydın açıklamasında yapılan bu işaretlemelerle trafik canavarları bile ehlileşecek, yollardaki aşırı süratlerinden vaz geçerek usüllere uygun haraket edecek dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum