Yollarda Asfalt Yama Çalışması Başladı

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bir taraftan 2012 asfalt sezonu planlamasını gerçekleştirirken, diğer taraftan da birkaç gündür havaların yağışsız geçmesini fırsat bilerek, asfalt yama çalışmalarını başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2012 14:24
Yollarda Asfalt Yama Çalışması Başladı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında TEDAŞ, Torosgaz ve Telekom tarafından daha önce yürütülen kazı çalışmaları sonrasında bozulan yolların asfalt yamaları gerçekleştiriliyor.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce oluşturulan 5 ekiple birlikte şehirdeki bozuk olan bölgelerde asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Havaların son günlerde iyi geçmesini fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiyesi’nde yama için asfalt üretimi yaptı. 2 robot, 3 adette elle yama ekibinden oluşan toplam 5 ayrı ekip, şehirde yolları bozulan 108 Cadde İstanbul Yolu, 202 Cadde, 127 Cadde, 111 Cadde, 107 Cadde ve Davraz Mahallesi’nin bütün sokaklarında asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın, havaların yağışsız ve iyi olduğu günlerde asfalt yama çalışmalarının süreceğini ifade ederek, “Çalışmalarımız oluşturduğumuz 5 ayrı ekiple beraber şehrimizin diğer bölgelerinde de yapılacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum