Yolların bozukluğundan vatandaş rahatsız değilmiş!

Belediye Başkanı Ziya Günaydın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını cevaplarken bir soruya çok kızdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2012 11:03
Yolların bozukluğundan vatandaş rahatsız değilmiş!

Hava şartlarının olumsuz ve kötü gitmesini açıklayan Başkan Günaydın'a, vatandaşların yollardan şikayetçi olduğunu ve köstebek yuvasını andırdığı sorusunu yönelten  haber ekibine tepki göstererek, "Vatandaşlar değil siz rahatsızsınız galiba, öyle birşey yok" diyerek sert çıktı.

YOLLAR DELİK DEŞİK
Havaların ısınmasıyla birlikte Belediye asfalt çalışmalarına kısmen başladı. Doğalgaz tarafından yapılan alt yapı yenileme çalışmaları yolların kazılıp dolgu malzemesi ile kapatılan sokaklar vatandaşları mağdur ediyor.

Isparta sokakları köstebek yuvasını andırıyor. Doğalgaz tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrası delik deşik olan sokaklar ısparta Belediyesi Asfalt ekibi tarafından asfaltlanmaya başlandı. Bazı vatandaşlar kurumlar arasındaki koordinasyonsuzluk yüzünden mağdur olduklarını söyledi.

VATANDAŞLAR NE DİYOR?
İsmini vermek istemeyen bazı vatandaşlar, sokakların delik deşik olduğunu ifade ederek, oluşan toz yüzünden camlarını açamadıklarını belirtti. Sokakların bir kenarının kazıldığını belirterek, alt yapı çalışmaları bittikten sonra üzerlerinin dolgu malzemesi ile kapatılıp bırakıldığını ifade etti. Kar ve yağışların etkisiyle bu dolgu malzemesi suyla karışıp yok olup gidiyor. Bu yüzden sokaklar yolların yamalı bohça olduğuna vurgu yapan vatandaşlar , Torosgaz ile Isparta Belediyesi'nin düzenli bir çalışma içerisine girmeleri gerektiğini hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum