'Yolumuz Yapılmazsa Isparta'ya Bağlanmak İstiyoruz'

Burdur merkeze 15 kilometre mesafede bulunan Günalan köylüleri yollarının yapılmamasını pankart açarak protesto etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2012 15:26
'Yolumuz Yapılmazsa Isparta'ya Bağlanmak İstiyoruz'

Yollarda oluşan çukurlardan dolayı araçlarının hasar gördüğünü söyleyen köylüler, bazı araçların çukurlardan kaçarken kaza yaptığını belirtti.

Yoldan geçen araç şoförlerinin de yolun yapılması konusunda köy muhtarına sitemde bulunduğu öğrenildi.


Yolun yapılması için başvurduklarını belirten Günalan Köyü Muhtarı Hayrettin Ayar, her defasında kendilerinin oyalandığını ve yolların yapılmadığını savundu. Yapılmayan yolu Halıcılar, Günalan ve Yaka köylerinin ortak kullandığını aktaran Muhtar Ayar, "Bu yoldan günde bin kişi geçiyor. Yol yüzünden arabaların araba diyecek, traktörlerin traktör diyecek hali kalmadı. Her hafta müracaatta bulunuyoruz. Geldiler yollara kuru mucur döküp gittiler. Bir haftada kalktı mucur. Biz de pankart astık; 'Dikkat Yavaş. Bozuk yol 8 Km. Her hafta müracaat yapıldığı halde yapılmamaktadır' diye." şeklinde konuştu.

Köylülerin 'Muhtar sen uyuyor musun' diye şikayete geldiklerini anlatan Ayar, yetkililere seslenerek yolların yapılmasını istedi. Köylüler yolları yapılmadığı taktirde Isparta'ya bağlanmak istediklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.