Yolumuzdan Dönmeyeceğiz!

Trabzonspor dün yaptığı açıklamada ”Her ne kadar ülkemizde birileri bu pisliğin üzerini örtmeye çalışsa da artık pisliğin kokusu bütün dünyayı sarmıştır” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2013 11:16
Yolumuzdan Dönmeyeceğiz!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, UEFA’nın F.Bahçe ve Beşiktaş’ı disiplin kuruluna sevk etmesiyle ilgili olarak dün kulübün internet sitesinde bir açıklama yaptı: “Her ne kadar ülkemizde birileri bu pisliğin üzerini örtmeye çalışsa da artık pisliğin kokusu bütün dünyayı sarmıştır. Trabzonspor Kulübü olarak haklı olduğumuz bu davada bizi yolumuzdan döndürecek ve kararlılığımızı engelleyecek hiçbir gücün olamayacağının bilinmesini isteriz. Adalet er ya da geç tecelli edecektir.

‘HAK, HAKLININ?OLACAK’
BU süreçten geçilirken doğrunun yanında yer alması, ahlaklı ve temiz futbol olgusunu benliğinde hisseden bir birlik olması gereken Kulüpler Birliği’nin başkanının da sergilediği tutumu kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. Genel itibariyle yukarıda bahsettiğimiz hassasiyetleri taşıyan kesimlerden oluşan bu birliği temsil eden bir başkanın, üyelerini bilgi sahibi yapmadan adaletsiz düzen temsilcilerine hizmet eder açıklamalarda bulunmaya hem hakkının hem de haddinin olmadığının bilinmesini isteriz. Toplumu yanlış yönlendirmeye çalışanlar bilsinler ki; bundan sonraki süreçte hak mutlaka haklının olacak, hakkı olmayan da hak sahibi gibi davranamayacak.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum