Yönetim Kurulu Toplantısında Kavga

Yerel seçimlerin ardından sık sık parti içi tartışmalarla anılan CHP'de iddiaya göre tartışmalar yerini fiili kavgaya bıraktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2014 13:14
Yönetim Kurulu Toplantısında Kavga

Yerel seçimlerin ardından parti içi tartışmalarla gündemden düşmeyen CHP'de iddiaya göre tartışmalar yerini kavgaya bıraktı.

Yerel seçimlerde 1. sıradan İl Genel Meclis Üyeliği'ne aday olan Mustafa Yıldız'ın iddiarına göre, CHP'de dün yapılan yönetim kurulu toplantısında yaşanan tartışmalar büyüyünce kavga çıktı.

Mustafa Yıldız, İl Başkanı Vedat Şenol'un kendisine önce sözlü hakaret ve küfürler savurduğunu ardından da boğazına yapışarak kendisini tehdit ettiğini öner sürdü.

İddiaya göre Mustafa Yıldız toplantıda, "Partinin önünü açın, partinin itibarını koruyun, son günlerde çirkin iddialar ve dedikodular var" dedi. Bunun üzerine İl Başkanı Vedat Şenol'da Mustafa Yıldız'ın boğazına yapışarak tehdit ve hakaretlerde bulundu.

Ajans32'ye açıklamalarda bulunan Mustafa Yıldız, "Liderlik ve yöneticilik vasfının önemli olduğunu hataların kabullenilmesi gerektiğini ,siyasetin ahlaki değerler çerçevesin de olması gerekir. Vedat Şenol'un parti içinde bir çok hataya göz yumduğunu, ortak olduğunu sonuçlarının Isparta'da CHP'ye zarar verecek boyutlara ulaştığını gördüğümden uyarıda bulundum. Ancak İl başkanı gerekli sağduyuya sahip olmadığı ve gerçekleri görmezden geldiği için olayı fizksel ve sözlü saldırıya kadar taşımıştır. Kendisine yakışan ama CHP içinde yakıştıramadığımız davranışından dolayı kendisini kınıyorum" ifadesinde bulundu.

Yıldız, Şenol'un bir an önce istifa etmesi gerektiğini de savundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum