Yörex Fuarı’na Yalvaç İmzası...

Yalvaç Belediyesinin Yöresel Ürünler (Yörex) Fuarı’nda açtığı standı Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da gezdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2014 12:37
Yörex Fuarı’na Yalvaç İmzası...

Üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım, gıda, sanayi ürünleri ve el sanatlarının tanıtılması için düzenlenen YÖREX Fuarı’nda Yalvaç rüzgârı esti. Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde EXPO Center’da düzenlenen fuarda, Yalvaç’ın markalarının sergilendiği stant kuruldu.

Yalvaç’a özgü hamursuz, Kaymak, Deri Ürünlerinin ve İlçeyi tanıtan cd ve broşürlerin yer aldığı Yalvaç standı, YÖREX fuarında herkesin ilgisini topladı. Fuarın açılışını gerçekleştiren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yalvaç standını inceledi.

Yalvaç standında Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ile sohbet eden Bakan Yılmaz ;’Yalvaç ilçemiz çok güzel bir stant açmış Isparta ve Yalvaç Türkiye’nin önemli şehirlerinden birisidir. Bunu YÖREX Fuarında bunu bir kez daha gösterdi. Yalvaç Belediye Başkanımız ile Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi hakkında görüştük konunun takipçisi olacağız ve hızlandırılması için gerekli tüm işlemleri yapacağız. Buradan Yalvaç Organize Sanayi Bölgesinin müjdesini Yalvaçlı hemşehrilerimize vererek Sevgi ve Selamlarımı iletiyorum’ ’dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da Yalvaç ilçemiz Tarihi, Kültürü ve Turizmi ile Isparta ilimizin güzel ilçelerinden. Belediye Başkanımız Fuara güzel ve donanımla bir şekilde hazırlanarak başarasını burada da göstermiş. Yalvaç Belediyemizin standının kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Başkan Tütüncü ise yaptığı açıklamada ;’Bu yıl 5.cisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarında İlimizi ve İlçemizi en iyi şekilde tanıtabilmek için burada arkadaşlarımız çalışıyor. Yalvaç ile ilgili Pisidia Antiocheia’dan, Tarihi Dokuyu, Hamursuzu, Balı, Kaymağı, Kültürü, Gelenek ve Görenekleri ile bir bütün olarak çalışıyoruz.

Bu fuarda bizleri buluşturan başta Sayın Valimize, Isparta Ticaret Odası ve ticaret Borsamızın Başkanları ve Değerli Çalışanlarına, Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Buğdaycı (Bal-Kaymak Yöresel Ürünler),Yavuz Öztaş (Şehzade Deri Ürünleri) , Belediye Personelimize ve bizleri burada yalnız bırakmayan Değerli hemşehrilerimize ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum hocama fuar alanındaki başarılarından dolayı Teşekkür Ederim’ ’dedi.

Yalvaç Belediyesinin standını Milletvekillerinden ,İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanlarına ,Ünlü Sanatçı ve Mankenlerden bir çok önemli ziyaretçiyi misafir eden Yalvaç Belediyesi Standı YÖREX Fuarına Başarılarla dolu imzasını attı…














Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.