Yorucu Bir Yılı Piknik ve Sinemayla Unuttular

Selahattin Seçkin Ortaokulu ve Öğretmenler Ortaokulu 1’nci ve 2’nci sınıflar için, yorucu bir öğrenim yılının ardından öğretmenleri tarafından piknik ve sinema etkinlikleri yapılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2014 14:29
Yorucu Bir Yılı Piknik ve Sinemayla Unuttular

Selahattin Seçkin Orta Okulu Sınıf Öğretmeni Melahat Kaya, yaptıkları etkinliklerle 1’nci ve 2’nci sınıf öğrencilerinin eğlenmesini, öğrenmesini istediklerini belirterek, bu tür etkinlikleri her yıl sonunda yaptıklarını söyledi.,

EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR
Selahattin Seçkin Ortaokulu Sınıf Öğretmeni Melahat Kaya, öğrencilerinin yorucu bir öğrenim yılının ardından güzel aktivitelerle eğlendiklerini belirterek, büyük sınıflardaki öğrencilerin de stres atmaları konusunda gezilerini şehir dışında yaptıklarını söyledi.

Kaya, “Biz her yılsonu 1’nci ve 2’nci sınıf öğrencileriyle piknik ve sinema etkinliği yapıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin eğlenmesi ve eğlenirken öğrenmesidir. Bunu da yaptığımız bu aktivitelerle öğrencilerimize aşılıyoruz. Biz bu etkinliği iki okul olarak yapıyoruz. Burada Öğretmenler Ortaokulu da var. Okulumuzdaki diğer büyük sınıflar için de il dışında gezi programlarımız oluyor. Onların stres atmaları konusunda yapılan geziler çok işe yarıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.